De zon schijnt voor iedereen. Reden te meer om ervan te profiteren. Dat kan met een zonnesysteem van Viessmann. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw comfort én uw portemonnee. Samen met Viessmann bieden we u tal van mogelijkheden. Er is dus vast ook een antwoord op uw wensen. 

Vul uw verwarmingsinstallatie aan met een zonneboiler

In België alleen al zijn er nog zo’n 500.000 verwarmingsinstallaties in gebruik die ouder zijn dan 25 jaar. Vaak beseffen de eigenaars niet hoeveel energie ze verspillen. Energie die als onbenutte warmte door de schoorsteen verloren gaat. Bovendien belasten deze oude installaties het klimaat door hun onnodige CO2-uitstoot en dragen ze bij aan de opwarming van de aarde.

Energie besparen

Door deze installaties meteen te vervangen door een hoogrendementscondensatieketel of een warmtepomp in combinatie met zonne-energie, kunnen eindverbruikers tot 25% energie besparen. Rekenkundig zou dit neerkomen op 10% van het totale Belgische energieverbruik en een vermindering van de CO2-emissie met 14 miljoen ton per jaar.

Grondstoffen besparen

De verwarming van gebouwen vertegenwoordigt ongeveer een derde van het totale energieverbruik. Energiebesparende bouwmethoden en zuinige verwarmingssystemen zoals condensatieketels kunnen dit verbruik duidelijk verminderen en zo de natuurlijke rijkdommen sparen en de atmosfeer beschermen.

Op de website van Eandis vindt u een overzicht van alle energiepremies.

Viessmann cashback-actie

Profiteer van een interessante terugbetaling!
Klik hier om uw energiecheque (tot € 700) aan te vragen bij Viessmann.